ti 18. lokakuuta 2016 16.03.00

Työt aloitettu: Asunto Oy Kämppäkartano Metsokankaalla

Asunto Oy Kämppäkartanon rakentaminen on aloitettu Metsokankaalla ja sen arvioitu valmistuminen on ensi vuoden elokuussa.

Kämppäkartanoon rakennetaan 16 yksikerroksista paritaloasuntoa kooltaan 51 – 83 m2, 2-4 h,k,s. Kohteen RS-pankiksi valittiin kilpailutuksen jälkeen Oulun Osuuspankki.

Rakentaminen etenee jo hyvää vauhtia ja asunnoista on kohta jo puolet myyty. Kannattaa olla aikaisin liikkeellä, niin esimerkiksi asukasmuutokset saadaan toteutettua kustannustehokkaasti. Kysy tarkemmin muutostyötaikataulusta joko asuntomyynnistä tai asukasmuutospalvelua varten olevasta sähköpostistamme asukasmuutokset@oulunkodit.fi. Mikäli sinua kiinnostava asunto on juuri nyt varattuna, kannattaa silti olla meihin yhteydessä, sillä varaustilanteet saattavat muuttua.

Ensi viikolla järjestämme asuntokauppalain mukaisen osakkeenostajien kokouksen ja siihen ovat tervetulleita kaikki osakkeenostajat, joiden kanssa olemme tehneet kaupat kokoukseen mennessä. Osakkeenostajien kokouksessa valitaan mm. rakennustyön tarkkailija ja rakennusaikainen tilintarkastaja. Käymme myös vapaamuotoisesti läpi rakentamisen etenemistä ja vastaamme osakkeenostajien kysymyksiin.

Lisätietoja uuden asunnon kaupasta löydät tästä oppaasta: Uuden asunnon kauppa – Ostajan opas

Tutustu: Asunto Oy Kämppäkartano

Kerro tuttavalle:

Haetaan asuntoja

Odota hetki