Oulun Kodit on mitatusti laadukas

Tiesitkö, että Oulun Kodit -tuotemerkin takana oleva OKV-Tekniikka Oy rakentaa tiiveimmät talot Oulun rakennusvalvonnan seuranta-alueella? Hyvä tiiveys kertoo laadukkaasta työstä ja tuo rahallista säästöä energiakulutuksessa. Rakentamismääräysten mukainen tiiveyden vertailutaso on 2,0. Meidän keskiarvomme on 0,3. Vertailutasoon verrattuna se tuo vähintään 10 %:n säästön lämmitysenergiantarpeeseen.

Vuoden 2015 tiiveystilastoon pääset tästä

Ensimmäinen mielikuva laadukkaasta kodista tulee sen ulkoasussa, mutta kaikista tärkein laatutekijä on yleensä piilossa katseilta. Pintarakenteita ja väliseinien paikkoja voi meilläkin vaihdella miten vain, mutta rakenneratkaisut ja tarkka työ ovat asumismukavuuden ja -huolettomuuden perusta eikä niitä voi aivan helposti jälkeenpäin muuttaa.

Tiiveyttä pidetään hyvänä laadun mittarina, koska näin hyvin se onnistuu vain hyvällä suunnittelulla ja huolellisella työllä. Tavoitteemme on edelleen pysyä Oulun rakennusvalvonnan ammattirakentajien tiiveystilastojen ensimmäisellä sijalla. Käymme jokaisen asunnon läpi lämpökameralla ja teetämme tiiveysmittaukset riippumattomalla taholla. Mittausajankohta ilmoitetaan hyvissä ajoin etukäteen, joten rakennusvalvonnalla on mahdollisuus tulla seuraamaan mittauksia. Tilastoon päästäkseen ammattirakentajan tulee ilmoittaa 20% tai 6 asunnon mittaustulokset, mutta me mittaamme ja ilmoitamme jokaisen rakentamamme asunnon tiiveyden.  Kodin huoneistokansioon liitämme todistuksen kyseisen asunnon tiiveydestä.

Jokainen vuoden 2010 jälkeen rakentamamme asunto-osakeyhtiö ja vuoden 2011 jälkeen jokainen yksittäinen asuntokin on ollut tiiveydeltään erinomaista A-luokkaa. Se vastaa passiivitalon tiiveyttä (alle 0,6). Tämä voi olla myyntivalttina sitten, kun asunto joskus myydään eteenpäin.

Oulun rakennusvalvonan tiiveyskortti

Kerro tuttavalle:

Haetaan asuntoja

Odota hetki