Kohde on muuttovalmis!

Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla

 Justeeri on laatua ja arkea

Lataa esite tästä

Justeerin kaikki varatuiksi merkityt asunnot ovat tällä hetkellä vuokrattuna. Ota kuitenkin yhteyttä meihin, jos joku varatuista asunnoista herätti mielenkiintosi.

Justeeri on puiden kaatoon ja sahaamiseen käytetty yksinkertainen kahden miehen käytettävä saha. Yhteistyöllä, oikeilla työkaluilla ja aikaan sopivalla selkeällä linjalla saadaan paras lopputulos. Sitä on myös Metsokankaalla sijaitseva Asunto Oy Justeeri. Tässä asunto-osakeyhtiössä on vapaana vielä kaksikerroksisia paritaloasuntoja.

Justeerin pintamateriaaleina on käytetty laadukkaita tuotteita ja moneen makuun sopivia neutraaleja sävyjä. Asiakaspalautteen, omien kokemustemme sekä yhteistyökumppaneidemme suositusten perusteella valittuja ratkaisuja ovat esimerkiksi kurasyöpöllä varustettu kakkoseteinen helpottamassa ulkona ja harrastuksissa likaantuneiden vaatteiden käsittelyä tai kuraisten tassujen pesua. Kurasyöpön päällä voit virutella hiekkaisetkin asiat ilman pelkoa, että ajan myötä hiekka, pöly tai muta tukkii koko viemärin. Kodinhoitotilaan pääsee aina suoraan joko eteisestä tai erillisestä ulko-ovesta jolloin haisevat treenikassit voi viedä suoraan pyykinkäsittelytilaan. Rakentamme kodit on suunniteltu ja toteutettu elämää varten.

Keittiössä on tyylikkäät Whirlpoolin rst-pintaiset kodinkoneet. Kodin toimintojen turvallisuutta on ajateltu induktioliedellä sekä ylösnostetulla erillisuunilla. Keittiökalusteet ovat Petra-keittiöiden hintaryhmää 5. Kodinhoitotilassa on silitysrautalaatikosto, saunassa tyylikkäät muotolauteet ja energiaa säästävä ja rauhallista tunnelmaa luova led-pistevalaistus. Kylpyhuoneessa, kodinhoitotilassa ja wc:ssä on halogenledvalaistus. Suihkutiloissa ja sen yhteydessä olevassa kodinhoitilassa on suuret valkoiset seinälaatat. Suihkun kohdalla on suurella tummalla laatalla tehty tehosteseinä. Kylpyhuoneesta on suora pääsy suojaisalle vilvoitteluterassille. Terasseilla ja parvekkeilla on lasitusmahdollisuus. Näissä kodeissa pihan oleskelutilat ovat todella suojaisat!

Säilytystilana on komerokalusteita, ulkovarasto ja vaatehuoneet. Paritalohuoneistoissa on kaksi vaatehuonetta ja peililiukuovellisia komerokalusteita. Valkoiset seinä- ja kattopinnat sekä arvokas valkolakattu tammiparketti antavat valoisan ja avaran tunnelman. Tarvittaessa kauttamme saa myös sisustussuunnitelupalvelut.

Metsokangas alueena

Pukkuritie 2:sta on noin puolen kilometrin matka lähimmalle koululle. Metsokankaan uusi 400 oppilaan moduulikoulu valmistui syksyllä 2016. Alueella on useita yksityisiä ja kunnallisia päiväkoteja. Parin kilometrin päässä olevasta Kaakkurin keskukseta löytyy kaikki tarvittavat palvelut ja noin kilometrin päähän valmistuu K-Market Kaakkuri loppuvuodesta 2015. Pukkuritie 2 sijaitsee aivan metsän reunassa Oulun ja Kempeleen rajalla. Kempeleen puolella alue rajoittuu Linnakankaan lähivirkistysalueeseen.

Justeeriin on rakennettu yhteensä 15 kotia kooltaan 3h, k, s 66 m2 - 5h, k, s 123,5 m2.

Rakenteiden laatu

Ensimmäinen mielikuva laadukkaasta kodista tulee sen ulkoasusta, mutta kaikista tärkein rakennuksen laatutekijä on yleensä aina piilossa katseilta. Pintarakenteita voi meilläkin vaihdella miten vain, mutta rakenneratkaisut ja tarkka työ ovat asumismukavuuden ja -huolettomuuden perusta eikä niitä voi aivan helposti jälkeenpäin muuttaa.

Osana laadunvalvontaamme teemme tiiviysmittauksen kaikissa rakentamissamme asunnoissa. Vuodenajasta riippuen käymme asunnot läpi myös lämpökameralla. Suomen oloissa ei ole mahdollista käyttää kovin monenlaisia rakenneratkaisuja joten tiiveys saavutetaan ainostaan tarkalla työllä. Tiiveys tuo asumismukavuuden lisäksi turvallisen rakenteen. Mitä vähemmän vuotoilmaa, sitä vähemmän kosteuden tiivistymistä rakenteisiin. Asunto Oy Justeerin tiiviyden keskiarvo q50 ja n50 on 0,3. Tulos on erinomainen. Hyvänä tuloksena pidetään arvoa 1, passiivitalon raja on 0,6. Käytännössä asunnoista ei siis karkaa ollenkaan lämpöä harakoille.

Oulun rakennusvalvonta julkaisee vuosittain ammattirakentajien tiiviystilaston. Tilastoon päästäkseen rakentajan tulee ilmoittaa vähintään 20% rakentamistaan asunnoista. Me ilmoitamme jokaisen rakentamamme asunnon tiiviyden. Olemme olleet tilaston ykkössijalla vuodesta 2011 lähtien ja teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että pidämme paikkamme jatkossakin.

Talotoimittajien tiiveystilastot

TALOJEN POHJAPIIRROKSET

Paritalot 1.krs | Paritalot 2.krs | sijaintipiirros

YHTEISTYÖSSÄ

Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla Asunto Oy Justeeri - muuttovalmiit paritaloasunnot Metsokankaalla
Kerro tuttavalle:

Haetaan asuntoja

Odota hetki